Wie zijn wij?

Ik ben Rosa Cantos met een enorme passie voor het Spaanse Leven, uit een familie afkomstig van grootgrondbezitters met een lange historie van ondernemerschap. Geboren en getogen in Ontur, het land van Don Quijote gelegen in de hoogvlakte van de regio Castilla- la Mancha.
Mijn geboortestreek is rijk aan olijfbomen, druivenranken, saffraan en andere heerlijkheden. Het landschap siert zich door zijn prachtige witte windmolens en roodgouden aarde en in de zomer heerst er op de hoogvlakte een verzengende hitte.
Het idee om de olijfolie van mijn geboortegrond op de kaart te zetten is geïnspireerd en ingegeven door het ondernemerschap van mijn vader.
Als kind speelde ik tussen de fruitbomen en olijfgaarden totdat de zon achter de bergen verdween. Deze gevoelsbinding, de liefde voor de streek en de mensen heeft mij ertoe gebracht om het goede van het Spaanse land, of zoals het in onze streek genoemd wordt  “el oro de La Mancha”
(het vloeibare Spaanse goud) te gaan importeren. Castillo de Ontur is een olijfolie zoals u nog nooit heeft geproefd, puur, vol en uitgesproken van smaak.
In Nederland heeft men het Mediterraanse genoegen ontdekt van lekker eten en drinken; comer y beber, zoals wij dat in de volksmond zeggen. De olijfolie is niet meer uit de keuken weg te denken.